Tourisme

Gebruik ons pakket aan exclusieve tools om uw omgeving te laten zien en fietsers en bedrijven naar uw gemeenschap te trekken.

Get Started
“Ride with GPS heeft ons toerisme een grote boost gegeven met de mogelijkheid om aangepaste routekaarten op onze website aan te bieden. We waren erg blij met de mogelijkheid om interessante punten, cuesheets en andere details toe te voegen aan onze kaarten waarmee onze bezoekers veilig hun volgende avontuur in McMinnville kunnen beleven. De ideeën en behulpzaamheid die we kregen van het Ride with GPS-team toen we het allemaal instelden, was ongelooflijk - ze maakten het zo gemakkelijk om onze doelen te realiseren en om fietsers die het hart van het wijnland van Oregon bezoeken beter van dienst te zijn.”
Kitri McGuire | Marketing Manager

Organisatorisch account

Zet uw regio op de kaart met aangepaste routes en verbeterde zichtbaarheid voor uw website, en gratis, naadloze navigatie en afdrukbare kaarten voor uw fietsers.

  • Created with Sketch.
    biedt onze kenmerkende navigatie aan op uw routes voor iedereen in uw gemeenschap
  • Created with Sketch.
    Genereer PDF-kaarten en cuesheets voor al uw routes om ze beschikbaar te maken op uw website of als brochure bij kiosken en lokale bedrijven
  • Created with Sketch.
    Werk samen, communiceer en deel met een organisatieaccount

Bibliotheek met intressepunten

Met de Bibliotheek met interessepunten kunt u informatie maken en opslaan voor uw lokale bedrijven, diensten, accommodaties, uitkijkpunten, attracties, een fietsvriendelijk bedrijfsprogramma of vrijwel alles wat u maar kunt bedenken. U kunt dan punten van interesse en routes samen in bulk beheren met behulp van de tabel en categorieën toewijzen aan interessepunten om je lokale bedrijven te benadrukken.

Gebiedsambassadeur programma

Markeer uw allerbeste routes en laat fietsers ze als eerste zien met gepromote zoekresultaten in onze gebiedsambassadeur map. Gebruik aangepaste tools voor het delen van inhoud die integreren met uw eigen website om de ritten in uw omgeving die je moet doen uit te lichten.

Standaard

Omvat een onbeperkt aantal toerisme-insluitingen, interesseputnen bibliotheek, interessepunten balk, ontgrendelde betaalde functies (navigatie, offline kaarten en afdrukbare PDF's) voor iedereen die een toeristische accountroute gebruikt, en standaardondersteuning.

Standaardondersteuning omvat uitgebreide e-mail- en telefonische ondersteuning van ons toegewijde en deskundige ondersteuningsteam 7 dagen per week. Dit is inclusief technische ondersteuning voor de verschillende functies en tools op de Ride with GPS-website en -app.

Plus

Bevat alle standaardfuncties plus één semi-aangepaste kaart, korting op advies en het maken van inhoud, één webinartraining en ondersteuningssessie van 60 minuten met ons ondersteuningsteam en standaardondersteuning.

Advies en het maken van inhoud kan bestaan ​​uit het creëren van routes en het toevoegen van interessepunten, het traceren van GPX-bestanden om cuesheets te genereren, het creëren van route-inhoud voor ons Gebiedsambassadeurs-programma en het op maat maken van kaarten. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen u helpen.

Het RWGPS-toerismeaccount biedt u de tools die u nodig heeft om uw regio op uw eigen website onder de aandacht te brengen, samen te werken met uw team en een uitstekende fietservaring te bieden aan fietsers.

Aan de slag gaan

Vrienden waarmee we samenwerken

Toegewijd team

Ons organisatieteam begeleidt u bij het beheren van uw account, beantwoordt al uw vragen en helpt u om op de hoogte te blijven. U praat elke keer met hetzelfde team, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw ervaring gemakkelijk en betrouwbaar is. U kan ons alles vragen!